Titel

Modules

Naast de basis heeft vinonet veel extra’s te bieden om het pakket naar de wensen van de gebruiker in te richten:

Infofiches |  Offertebeheer |  Aanmaningen |  Kassamodule |  Cadeaubonnen |  HoReCamodule |  Giftsets |  VinoExport |  Draadloos scannen |  Online backup |  Webservices

Titel Infofiches

Infofiches Gedetailleerde artikelgegevens zoals druifsamenstelling, bewaartijd, schenktemperatuur, land van herkomst, regio en appellatie worden bewaard in de infofiche en vervolledigd door een foto van de fles of etiket. Een infofiche kan aan meerdere artikelen worden gekoppeld, wat het dubbel aanmaken voor elk jaartal of elke inhoudsmaat overbodig maakt. Deze gegevens kunnen tevens gelinkt worden aan een E-commerce gedeelte.

Titel Offertebeheer

Offertebeheer De offertes worden opgevolgd per klant en kunnen eenvoudig omgezet worden naar een bestelbon.

Titel Aanmaningen

Wie de financiële opvolging van de verkoopdocumenten doet zonder gebruik te maken van een boekhoudpakket, moet helaas al eens een aanmaning versturen. Vinonet kan deze automatisch voor u genereren.

Titel Kassamodule

Kassamodule Bij toepassing van vinonet in een winkelomgeving is de kassamodule onmisbaar. Via een zeer intüitieve gebruikersinterface op een touchscreen kunnen de verkopen zeer eenvoudig geregistreerd worden via barcodescan of manuele input van de artikels. De voorraad wordt aangepast en een kasticket, leverbon of factuur direct aangemaakt.

Titel Cadeaubonnen

Voor wie variabele waardes op cadeaubonnen wil aanbieden, en daarbij nog eenvoudig en gecontroleerd de bonnen ontvangen bij betaling is deze module een must in het kassasysteem. Elke cadeaubon krijgt een uniek nummer en kan slechts éénmaal gebruikt worden bij afrekening. Een totaal overzicht van uitgeschreven en ontvangen cadeaubonnen wordt automatisch up-to-date gehouden.

Titel HoReCamodule

Indien naast wijnen ook nog voeding wordt aangeboden komt de HoReCamodule op de voorgrond. Door visualisatie van de tafelindeling en een sneltoetsscherm op het touchscreen, wordt afrekenen per tafel eenvoudig. Bij uitgeschonken wijnen kan nog automatisch kurkrecht toegevoegd worden.

Titel Giftsets

Giftsets Vaste en variabele giftsets maken het mogelijk om meerdere artikelen te koppelen en te verkopen als een geschenkverpakking. Deze verpakking krijgt een unieke code en wordt als 1 product aangerekend. Bij verkoop wordt de voorraad van alle betrokken artikels bijgewerkt.

Titel VinoExport

Alle boekhoudkundige documenten worden samen met klanten en leveranciers geëxporteerd naar een tussenbestand om daarna geïmporteerd te kunnen worden in een boekhoudpakket. Dit bespaart een dubbele input van deze documenten.

Titel Draadloos scannen

Met een draadloze barcodescanner is het mogelijk een stocktelling te registreren, goederen te corrigeren of als degustatie uit stock te halen. Na het scannen van verschillende artikels kan een éénmalige giftset worden gemaakt die aan de kassa via een detailformulier wordt verwerkt. Ook manuele behoeften worden geregistreerd om naar het aankoopbeheer door te sturen.

Titel Online backup

Gegevens echt veilig stellen wordt meer en meer een noodzaak. Daarvoor is de online backup module een prima oplossing. Naast de gegevens van vinonet kunnen ook andere gegevens meegestuurd worden.

Titel Webservices

Vinonet is een uitstekend backoffice systeem voor een E-shop. Via de webservices kan het communiceren met bestaande E-shops. Daarnaast kan Novasoft ook volledig nieuwe E-shops aanbieden.